diploma-uitreiking LADO

In restaurant Het Grifpark te Utrecht vond afgelopen vrijdag de diploma-uitreiking voor de deelnemers aan de vierde editie van de Leergang Adviseur Digitale Organisatie plaats. Het waren twee spannende laatste dagen voor de deelnemende adviseurs. Ze voerden ondermeer een eindgesprek met de opdrachtgever vanuit hun eigen organisatie, waarin ze hun standpunten in het opgeleverde informatieplan verdedigden.

Hoe krijg je je leidinggevende nu mee en creëer je draagvlak voor je voorstel? Wat is de essentie van je boodschap, hoe zorg dat deze overkomt, hoe tackle je alle eventuele bezwaren op een manier waardoor je gesprekspartner zich toch gehoord en begrepen voelt? Hoe contracteer je de afspraken die je wilt maken? En nog veel meer vragen en vraagstukken, die vandaag de dag bij de rol van de informatie-adviseur horen.

diploma-uitreiking LADOEn hier wordt stevig in getraind in de opleiding. Je wordt uiteindelijk op de kwaliteit van het plan en je adviesgesprek beoordeeld. Alle deelnemers hebben zichzelf helemaal gegeven en een prachtige ontwikkeling laten zien. Met recht zijn we ook weer trots op deze alumni!

Proficiat aan alle deelnemers van de vierde editie van de LADO!