Neelke is sinds 2017 werkzaam bij Dino4 en heeft inmiddels al veel ervaring opgedaan in het vakgebied van digitaal werken bij de overheid. Ze is gestart bij Rijkswaterstaat waar ze als recordmanager de informatiehuishouding van de projecten van Ruimte voor de Rivier beheerde.  Daarna volgden diverse opdrachten bij de Gemeente Amsterdam en de Omgevingsdienst Regio Utrecht.

Neelke krijgt veel energie van het ondersteunen en begeleiden van medewerkers in een veranderende organisatie. Aandacht voor de mens als succesfactor bij iedere verandering. Haar kracht ligt in een nuchtere maar ook sensitieve aanpak van informatie opdrachten. Neelke is geïnteresseerd in vraagstukken op het gebied van informatie toegankelijkheid en duurzaamheid met aandacht voor communicatie. Als creatieve denker is zij steeds weer op zoek naar nieuwe en innovatieve methodes om ideeën aan de man te brengen.

Sinds eind 2017 is Neelke werkzaam bij de Nationale Politie, waar ze bij het landelijk expertteam van DIV een veranderkundige rol heeft, en zich bezig houdt met diverse facetten van procesverbetering binnen informatiemanagement.