Kirsten is sinds april 2016 aan het werk bij Dino4. Ze heeft daarvoor veel ervaring opgedaan binnen het gemeentelandschap en (semi)overheden. Bij gemeentes als Ede-Wageningen, Hardinxveld-Giessendam en Waterbedrijf Evides heeft Kirsten ondermeer expertise ontwikkeld op het gebied van functioneel beheer en implementaties van zowel (ECM)systemen als ook Het Nieuwe Werken. Naar aanleiding van de verandermanagementtrajecten die Kirsten heeft begeleid is ze van mening dat zonder goede communicatie en duidelijke afspraken de verandering/het project geen kans van slagen heeft. ‘Maak zo veel mogelijk gebruik van al bestaande processen en let op: communicatie bestaat voor 80% uit luisteren’, aldus Kirsten.

Focus
Kirsten krijgt veel energie van het begeleiden en ondersteunen van de medewerkers. Haar kracht ligt in het aanbrengen van differentiatie in de aanpak van (een groep) medewerkers. ‘Niemand is hetzelfde, iedereen gaat op zijn of haar manier om met veranderingen en dit vergt aandacht en tijd.’ Kirsten is een communicatief vaardige, organisatiesensitieve medewerker met een enthousiaste, sociale instelling. Ze werkt gestructureerd en beschikt over een groot organisatietalent. Haar flexibiliteit, nauwkeurigheid, inzet en vasthoudendheid worden zeer gewaardeerd. Ze heeft een sterke ambitie om zich door te ontwikkelen in de rol van projectleider en/of een (interim) management functie. Het aankunnen van de combinatie van de verschillende facetten van de rol van informatie-adviseur, maakt dat ze breed inzetbaar is.

Expertise
In haar huidige opdracht voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken is ze als Informatie coordinator en Product Owner verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van SharePoint2013 en daarnaast de training en begeleiding van de Functioneel Beheerders. Verder ligt haar expertise op de volgende vlakken:

-SharePoint 2010 en 2013
-Het Nieuwe Werken
-Functioneel (applicatie) beheer: (SharePoint, Nintex, PADS4, ContentServer, Decos, Verseon, Zaaksysteem.nl)
-Verandermanagement
-Projectmanagement
-Trainer/begeleider