Onderzoeksraad voor veiligheid

De Onderzoeksraad voor Veiligheid voert een Document Management Systeem in (Corsa). De projectleiding wordt in eigen hand gehouden. Dino4 begeleidt de projectleider tijdens dit traject zowel op inhoud als op proces.

Servicecentrum Drechtsteden

In een trainingstraject van maandelijkse trainingsdagen zijn de medewerkers van Service Centrum Drechtsteden, Afdeling documentaire informatievoorziening(DIV), opgeleid en begeleid in de transformatie van DIV-medewerkers oude stijl naar informatiemedewerkers nieuwe stijl; digitaal en zaakgericht.

Gemeente Naarden

De medewerkers van de DIV-afdeling van gemeente Naarden zijn in een drietal trainingsdagen bewust gemaakt van de veranderingen op het vakgebied en voorbereid op hun nieuwe rol in het digitale zaakgerichte tijdperk.

Provincie Noord-Brabant

DINO4 heeft capaciteit ingezet bij het team Functioneel Beheer Corsa en SmartDocuments van de Provincie Noord-Brabant. Taken waren onder andere het toekennen van autorisaties, fungeren als eerste aanspreekpunt voor de key-users en het begeleiden van acceptatietesten in SmartDocuments.

Gemeente Amsterdam, Dienst Werk en Inkomen

Begin 2014 heeft DINO4 invulling gegeven aan de rol Coördinator Archief en Documentaire Informatievoorziening. We helpen de organisatie met vraagstukken omtrent het op orde brengen van het archief, het optimaliseren van poststromen en postbezorging en aanvullende ondersteuning richting de toekomstige, digitale transitie.

Gemeente Deventer

DINO4 heeft capaciteit ingezet bij het team Functioneel Beheer voor het ondersteunen van de huidige functioneel beheerders van SharePoint .

Gemeente Utrechtste Heuvelrug

Sinds oktober 2012 geeft DINO4 invulling aan de rol van Clustercoördinator Documentaire Informatievoorziening(DIV). De digitalisering is nog beperkt tot ontwikkeling gekomen en qua ontwikkeling op het vakgebied is er nog een behoorlijke wereld te winnen.

Woningcorperatie Elkien

Het DIV team binnen de woningcorporatie Elkien heeft een in company opleidings- en ontwikkelprogramma gekregen om te worden voorbereid op de nieuwe rol van het team in de toekomst.

Gemeente Oirschot

Dino4 heeft in de rol van adviseur een visie en beleid voor het digitaal zaakgericht werken opgesteld en de DIV medewerkers door middel van een incompany training voorbereid op hun nieuwe rol.

Vitens

In een 5-daagse workshop kreeg de DIV-afdeling een oriëntatie op de toekomst en werden zij voorbereid op een nieuwe manier van werken.

Aegon

In samenwerking met Aegon, de gemeente Leeuwarden en Dino4, is met de Leergang Aankomend Documentair Informatiemanager (LADIM) een groep van 10 werkzoekenden voorbereid op terugkeer naar de arbeidsmarkt.