robvesNa de zomer zal Rob van Es een module gaan geven binnen de Leergang Adviseur Digitale Organisatie. Rob is als senior lecturer verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en gespecialiseerd in de thema’s morele besluitvorming en diagnosticeren. Tevens is hij auteur van verschillende boeken en publicaties. Binnen de opleiding van Dino4 wordt bij het thema cultuurverandering veelvuldig zijn werk met betrekking tot de onderstroom en bovenstroom van organiseren aangehaald. Nu zal Rob dit zelf gaan doen. Iets waar we allen naar uitkijken en als een geweldige meerwaarde voor de deelnemers aan de Leergang Adviseur Digitale Organisatie zien.

Vanaf 1989 geeft Rob training en coaching aan managers en aan specialisten zoals informatietechnologen, personeelsadviseurs, communicatieadviseurs, docenten, juristen, consultants, arbeidsdeskundigen. De centrale onderwerpen van de training en van verandertrajecten zijn strategie, communicatie en ethiek in het kader van professionalisering.

Wat hem als adviseur en trainer altijd weer boeit is de wijze waarop organisatieoplossingen op zoek zijn naar problemen, vaktermen zo modieus worden dat zij aan oeverloosheid ten onder gaan, veranderaars tussen alle modes door een eigen weg proberen te vinden, en zij daarin met de beste bedoelingen net iets anders doen dan ze zeggen dat ze doen.

Lees hier meer over Rob van Es en zijn expertises.

 

Erkend auteur Rob van Es treedt op in de LADO