Dit jaar bestaat Dino4 10 jaar. Een mooi ogenblik om even stil te staan bij ons bedrijf.
Wat was ook alweer de reden om Dino4 op te richten? En geldt die reden nog steeds?

Ben en ik kenden elkaar in 2006 al meer dan 20 jaar. In veel verschillende organisaties hadden we samengewerkt aan interessante projecten. Wij wilden dat ook graag blijven doen op onze manier. Maar onze manier was ook werkelijk onze manier. Die vond je bij geen enkel adviesbureau. Dat was de reden om Dino4 op te richten. Wij wilden een bedrijf dat volledig werkte op onze manier.

Wat was dat dan, onze manier? In de eerste plaats benaderden wij informatievraagstukken vanuit de mens. De mens centraal en het hanteren van de menselijke maat. Het zijn tegenwoordig veel gehoorde motto’s, maar in 2006 was dat anders. Dino4 kenmerkte zich verder door vakmanschap. Ook: no nonsens. Geen dikke rapporten met beleid schijven, maar praktisch aanpakken en snel resultaten boeken.

Als ik dit zo lees realiseer ik me dat dit allemaal nog net zo Dino4 is als toen. En dat maakt ons best trots. Trots op onze medewerkers, die Dino4 maken, trots op onze resultaten en trots op onze klanten, die ons nog steeds hun vertrouwen geven.

Alle reden voor een feestje!

Gert-Jan de Graaf over 10 jaar Dino4