Welke rol kunnen we binnen uw organisatie vervullen?

Soms heeft een organisatie tijdelijk extra menskracht nodig. Dat kan zijn door moeilijk vervulbare vacatures, maar ook wanneer het nodig is zaken in beweging te krijgen. Dat kunnen helpende handjes zijn, een medior of senior informatieadviseur, maar ook een ervaren interim-manager.

Management

Het kan nodig zijn dat uw organisatie -of een deel hiervan- wordt begeleid bij een veranderingsproces, of om een strategisch cruciaal programma tot een goed eind te brengen. Wellicht dat de operationele leiding van een organisatieonderdeel tijdelijk moet worden waargenomen. De interim managers van Dino4 zijn ervaren in verandermanagement, implementatiemanagement, crisismanagement en overbruggingsmanagement.

Projecten

Als projectleider zorgen we ervoor dat verwachtingen van een project op een verantwoorde manier worden gemanaged en dat alle betrokkenen op de juiste manier worden aangestuurd en gemotiveerd zodat er een optimaal eindresultaat wordt bereikt. De projectleiders van Dino4 zijn gewend te werken in complexe project- en programmaomgevingen en hebben ervaring met de meest voorkomende projectmanagementmethodieken.

Medior of Senior?

Ben u op zoek naar een senior of medior voor uw uitdaging? Dino4 beschikt over een medior- en seniortak van informatieprofessionals die expertise hebben opgebouwd in verschillende facetten van het vakgebied. Onze senior adviseurs zijn ook actief binnen onze opleidingen en zijn zodoende altijd gericht op (door)ontwikkeling.

Systeemkennis

Onze adviseurs hebben onder meer ervaring met de volgende systemen; MS Sharepoint, Trim, Filenet, Livelink, Edocs/Hummingbird, Docman, Documentum, Decos, Verseon, Corsa, Mozard/Mozaik.