Wat is de LADO alumni bijeenkomst?

Een informele bijeenkomst voor alle alumni van de Leergang Adviseur Digitale Organisatie van Dino4, waarbij we elkaar opnieuw kunnen ontmoeten en kunnen netwerken met andere alumni onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast geven we onze vakkennis een boost door een actueel of uitdagend onderwerp op het gebied van informatiemanagement en advisering te bespreken, door bijvoorbeeld een gastspreker of een (oud) docent van de LADO uit te nodigen.

Voor wie?

Voor alle alumni en docenten van de inmiddels 9 leergangen van de LADO. En daarnaast ook voor geïnteresseerden in de LADO, die eens zouden willen kennismaken met docenten en alumni willen ontmoeten.

Wanneer?

De eerstvolgende alumni bijeenkomst staat gepland op donderdag 24 oktober 2019.

Meervoudig kijken. Door welke bril kijk jij?
De LADO is meervoudig kijken. Door welke bril kijk jij?

Impressie: de laatste bijeenkomst

Op woensdag 31 oktober 2018 vond de allereerste LADO alumni bijeenkomst plaats in Woerden. We begonnen de avond met een welkomstwoord van Ben Jonkeren. Ben gaf tevens een overzicht van de ontwikkeling van de Leergang door de Jaren heen. Daarna gaf Rob van Es een lazing over ethiek van het adviseren. Centraal in zijn bijdrage stond de vraag welke normen en waarden je als adviseur meeneemt in de adviespraktijk en hoe je daar mee omgaat. Na het heerlijke eten heft Gert-Jan de Graaf ons bijgepraat over het wel en wee van duurzaamheid en e-depots. De alumni bijeenkomst werd afgesloten met een kennisquiz over alle onderwerpen die binnen de LADO zijn voorbijgekomen. Daarna werd er nog ruim gebruik gemaakt van de mogelijkheid om elkaar bij te praten en te netwerken.

Al met al een hele geslaagde bijeenkomst, waar we zeker een gevolg aan gaan geven.

Programma alumni bijeenkomst 2019

Zodra we weer informatie hebben over het programma zullen wij dit hier op de website delen.

Inschrijving

Wil je alvast een plekje reserveren? Schrijf je dan in met onderstaand inschrijfformulier: