Certificering door Dr. Kashiwagi en zijn zoon

Zoals eerder te lezen in ons nieuws, zijn we enthousiast over de “Best Value’ methodiek van aanbesteden. We hebben in de publieke sector uitstekende resultaten behaald. Met name op het vlak van binnen het budget en projecttermijn blijven. We hebben hierom besloten onze certificering te behalen om onze ervaring met het begeleiden in dit soort trajecten kwalitatief nog beter te maken. Uiteraard vanuit de visie van Dino4: theorie is handig, maar ons uitgangspunt is hoe je dit in de praktijk effectief toepast.

Vorige maand hebben een aantal van onze adviseurs de certificering voor de Best Value Approach of Best Value Procurement behaald. Het was een stevige training van vijf dagdelen waarin het volgende aan bod kwam:

  • de realisatie van strategische doelstellingen
  • certificering kashiwagihet creëren van de meeste waarde voor de laagste prijs
  • het vergroten van winst voor leveranciers
  • het verminderen van risico’s door optimale benutting van expertise en transparantie
  • de minimalisatie van communicatie, besluitvorming en transacties
  • luisteren, begrijpen en stroomlijnen in plaats van management, controle en inspectie
  • het komen tot een gezamenlijk risicodossier en wekelijkse rapportages

De afsluiting was een intensieve sessie met de grondlegger van deze methodiek zelf: Dean Kashiwagi en zijn zoon. Onze adviseurs konden de praktijkervaring uitstekend toetsen aan de theorie en we zijn onverminderd enthousiast over de mogelijkheden en resultaten die onze relaties hiermee kunnen behalen. Mocht u op het punt staan een ECM/DMS aan te schaffen, laat het ons weten, we verrijken u graag met onze ervaringen.

Lees er hier meer over.

Adviseurs Dino4 behalen certificering Best Value Procurement